Global Leadership Summit op 24 en 25 november

Op 24 en 25 november wordt de Global Leadership Summit in samenwerking met stichting Opwekking in onze gemeente georganiseerd.

De Global Leadership Summit (GLS) is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. Zowel binnen de kerk, het bedrijfsleven als in de maatschappij. Via videoprojectie kunnen deelnemers luisteren naar sprekers van topklasse. Het programma is zorgvuldig samengesteld en zal je intellectueel uitdagen. Met live aanbidding en tijd voor reflectie.

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema’s aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Dit jaar wordt de GLS in 675+ plaatsen en 125+ landen (vertaald in 59 talen) gehouden. De GLS is hiermee één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. De Willow Creek Association (WCA) organiseert de Summit. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

Meer informatie over het programma, sprekers, tijden, tarieven en aanmelding vind je op de  website van stichting Opwekking.