Zomerdienst aan het Meer in Alphen a/d Rijn

Op zondag 9 juni is er van 9.15 uur tot 10.45 uur aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn een unieke openluchtdienst. Maar liefst twintig kerken werken hieraan mee, waaronder de LEG. 


Het thema van de Zomerdienst is dit jaar “Ken je Mij?”

Bijzonder trots is de organisatie op de komst van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Het lied “Ken je Mij?” van haar onlangs uitgebrachte album past heel goed bij de sfeer en – niet toevallig – bij het thema van de dienst. Op haar album staan allemaal liedjes van vader Huub Oosterhuis – de bekende dichter en liedjesschrijver.

Spreker
Inspirerend spreker Wim Hoddenbagh verzorgt samen met Alphense predikanten het verhalende deel van de dienst rondom het thema.

De Droominee
Rik Zutphen alias De Droominee is alles behalve een dromer. Zijn realistische manier van vertellen wordt ook wel Spoken Word Poetry genoemd. Hij zal op zijn geheel eigentijdse wijze de bezoekers trakteren op een mix van verhalen en melodieën.

Als bezoeker krijg je een gevarieerde mix voorgeschoteld van een boodschap met diepgang, omlijst door artiesten en begeleid door een professionele Zomerdienstband. Daarnaast zal dansgroep Hearts Aligned een prachtige dans verzorgen. Neem een vriend, familielid of kennis mee naar dit unieke evenement!

Locatie
Het evenement vindt plaats op het evenemententerrein aan de Zegerplas (T-stijger) en is toegankelijk voor iedereen – ook minder validen. Er zijn 3.000 zitplaatsen en er is een doventolk en een kindertent met spelletjes. 

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op Facebook (@zomerdienstaanhetmeer) of op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/zomerdienst