SAMENKOMSTEN

Iedere zondag is er om 10.00 uur een samenkomst. Het is belangrijk dat je je eenmalig aanmeldt. Ook kun je de dienst via de livestream meekijken.

Livestream-uitzending

Iedere zondag om 10.00 uur is de samenkomst te zien via de livestream. Deze uitzending kun je via ons YouTube kanaal bekijken. Klik hier.

Samenkomsten in ons gebouw

Ook is er op zondag plaats voor ca. 140 personen om de samenkomst bij te wonen. Voor ouders met kinderen die zijn uitgenodigd voor de dienst is er kinderwerk in het gebouw. Voor de jeugd is er elke 3e en 4e zondag een jeugddienst.

Aanmelden voor de samenkomsten 

Als je de samenkomsten wilt bezoeken, is het belangrijk om je eenmalig aan te melden. Het systeem maakt per zondag een selectie van mensen die aanwezig kunnen zijn. Als er een plek voor je is gereserveerd, ontvang je een uitnodiging.

Meld je eenmalig aan via Kerktijd.nl.

Vink de juiste categorie aan: “kleine samenkomst zaal 1 zonder kinderwerk”

Het systeem selecteert per zondag de mensen waarvoor een plek wordt gereserveerd. Hierbij wordt rekening gehouden wie al een keer de samenkomst heeft bezocht en wie niet.

Wanneer er voor jou een plek vrij is, ontvang je een uitnodiging.

Het is belangrijk dat je de uitnodiging (binnen 24 uur) accepteert, anders vervalt de uitnodiging. Het is ook fijn als je laat weten dat je niet kunt komen, dan kunnen anderen nog uitgenodigd worden. Kun je niet, dan ontvang je op een later moment automatisch een nieuwe uitnodiging.

Als je de uitnodiging accepteert, ontvang je een bevestiging voor de zondag waarop jij welkom bent.

Richtlijnen in ons gebouw

In ons gebouw houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Als je het gebouw binnenkomt vragen we je om je handen te desinfecteren. Ook wordt je naam genoteerd, in verband met een evt. bron- en contactonderzoek. Deze gegevens worden max. 2 weken bewaard.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag je altijd mailen naar info@leg.nl