SAMENKOMSTEN

Iedere zondag is er om 10.00 uur een samenkomst. Je bent welkom om de diensten te bezoeken. Het is niet nodig om je aan te melden.

Livestream-uitzending

Ook is de samenkomst te zien via de livestream. Deze uitzending kun je via ons YouTube kanaal bekijken. Klik hier.

Samenkomsten in ons gebouw

Vanaf 26 september is het niet meer nodig om je aan te melden. Je bent welkom om de diensten in ons gebouw te bezoeken.

In ons gebouw hoef je geen 1.5 m afstand te houden. Wel willen we rekening houden met mensen die een kwetsbare gezondheid hebben of liever nog afstand houden. Zij kunnen op het balkon plaatsnemen. Hier staan de stoelen verder uit elkaar en zal 1.5 m afstand worden gehouden. Mensen die slecht ter been zijn kunnen plaatsnemen op de achterste rij beneden in de grote zaal. Hier zal ook 1.5 m afstand zijn.

Natuurlijk blijven we zorgen voor een goede ventilatie. Het kan hierdoor iets kouder zijn. Neem gerust je jas mee naar de zaal. Ook blijft het mogelijk om je handen te desinfecteren. Handen schudden doen we nog niet. Verder willen we je vragen om bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen nog niet te komen.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag je altijd mailen naar info@leg.nl