Jeugdwerk | Jeugdleider 15+

Iedere donderdagavond komt de 15+ groep bij elkaar, behalve de 2e van de maand. Elke avond is anders. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de invulling. Het leren kennen van Jezus staat centraal.

Wat verwachten we van jou?

Je probeert zoveel mogelijk een weerspiegeling van Jezus te zijn in het dagelijks leven en je wilt daarin een voorbeeld zijn voor de jongeren. Je kunt je inleven in de belevingswereld van jongeren. Je bent creatief, geduldig en flexibel. Je bent energiek en jong van hart. Je kunt goed samenwerken in een team. Je bent in staat om jongeren liefdevol te benaderen, ook al hebben ze het zelf soms moeilijk. Je helpt mee bij de voorbereidingen en ook het weer opruimen. Je bidt voor de jongeren. Je bent in staat om een Bijbelstudie en/of geestelijke invulling te geven aan de groep, natuurlijk afgestemd op jongeren. Je bent aanwezig bij de maandelijkse jeugdleidersbijeenkomsten.

Toewijding

1 avond per week

Soort vacature

vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via jeugdwerk@leg.nl.