SAMENKOMSTEN

Iedere zondag is er om 10.00 uur een samenkomst. Je bent welkom om de dienst mee te beleven via YouTube. Wil je bij de dienst aanwezig zijn? Dan is het belangrijk dat je bent aangemeld via Kerktijd.

Livestream-uitzending

Kijk je onze dienst mee via YouTube? Klik dan hier.

Samenkomsten in ons gebouw

Omdat we rekening houden met 1.5 m afstand, is het aantal plaatsen op dit moment beperkt. Om iedereen de mogelijkheid te geven de dienst met regelmaat te bezoeken, werken we met het uitnodigingssysteem Kerktijd. Het is belangrijk dat je je eenmalig registreert. Onder het kopje “Aanmelden Kerktijd” leggen we uit hoe dat werkt.

Aanmelden Kerktijd

Wil je de diensten bezoeken, meld je dan eenmalig aan via Kerktijd.

Aanmelden kan via deze link

Bij “aantal bezoekers” vermeld je het aantal personen dat de dienst in de grote zaal bezoekt (dus geen kinderen en jeugd)

Kom je op zondag met kinderen en/of tieners, vink dan het vakje “Zaal 1 + Kinder- en jeugdwerk” in. In alle andere gevallen: “Zaal 1 zonder kinderwerk”. 

Wacht tot je een uitnodiging hebt ontvangen.

Houd je mail goed in de gaten. Je ontvangt een uitnodiging voor de zondag dat je welkom bent. De uitnodigingen worden meestal op maandag verstuurd. Let op: bevestig binnen 24 uur of je wel of niet komt

Jeugd- en kinderwerk

Alleen op de 2e en 4e zondag is er op dit moment jeugd- en kinderwerk.

2e zondag:

  • Kinderen: Kinderkerk in zaal 2 (groep 4-8). Daarnaast de gebruikelijke baby- en dreumesgroep, peuter- en onderbouwgroep.
  • Jeugd: nadere informatie volgt. 

4e zondag:

  • Kinderen: Kleine groepjes voor kinderen van groep 4 t/m 8. Daarnaast de gebruikelijke baby- en dreumesgroep, peuter- en onderbouwgroep.
  • Jeugd: jeugddienst
In ons gebouw

We houden ons zoveel mogelijk aan de basismaatregelen. Dit betekent dat we 1.5 m afstand houden, geen handen schudden en bij klachten thuis blijven.

  • Bij binnenkomst mag je je handen desinfecteren.
  • Het dringende advies is om een mondkapje te dragen als je je in het gebouw verplaatst. Op de zitplaats is dat niet nodig.
  • We maken geen gebruik van de garderobe, je jas mag je meenemen naar de grote zaal.
  • In de grote zaal wordt goed geventileerd. Het kan hierdoor iets kouder zijn.
  • We drinken geen koffie na de dienst. Ook is het kledingwinkeltje en de boekenlegger niet open. 

Mochten er nog vragen zijn, dan mag je altijd mailen naar info@leg.nl