Radio-uitzending Zendtijd voor Kerken

Zondag 10 mei werd de samenkomst opgenomen voor een radio-uitzending van Zendtijd voor kerken. De kerkdienst was ’s avonds te beluisteren op radio 5.
Martijn Piet sprak over het thema: “Als een moeder”. Hij zegt hierover: “Een van de meest heftige gevoelens waar wij in ons leven mee te maken kunnen hebben, is het gevoel van verlatenheid, van vergeten zijn. Wij kunnen ons niet alleen door mensen, maar ook door God verlaten voelen. Maar is dit ook zo? Wat is Gods antwoord op onze vraag: God waar bent U? Hij zegt dat Hij ons niet vergeet, zoals een moeder haar kind niet vergeet. Maar sommige moeders laten hun kind toch ook in de steek? Hoe zit dat met God? Kunnen wij Zijn liefde ervaren?” Aansluitend bij het thema was er een mooi getuigenis te horen en werd het lied “He knows my name” gezongen door de a-capellagroep New Name. De gehele dienst kun je naluisteren op de website van Zendtijd voor Kerken.