Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelveen, De Kwakel, Kudelstaart, Rijsenhout en Uithoorn.

Regioleider

De regioleiders van Oost  zijn Peter en Annette van Leeuwen. Wanneer je in deze regio woont zijn zij jouw contactpersoon.

Peter en Annette van Leeuwen
Tel. 0297-369219
peter@leg.nl

Groeigroepen

Een groeigroep is een kleine groep mensen waarmee je elke week of om de week bij elkaar komt. Zo leer je een aantal mensen goed kennen en kun je er voor elkaar zijn als dat nodig is. Een groeigroep is ook de plek waar je dichter naar God toe kunt groeien. Je behandelt bepaalde thema’s uit de Bijbel, je bidt voor elkaar en vaak is er een tijd van aanbidding. Klik hier om een groeigroep bij jou in de buurt te vinden.

Aalsmeer over Hoop

Al een aantal jaren werken we in Aalsmeer en Kudelstaart samen met 5 andere kerken. Dit samenwerkingsverband tussen de Aalsmeerse Cama Gemeente, de Alphakerk Amstelland, de Dorpskerk, de Lijnbaankerk, de Oosterkerk en de LEG is actief onder de naam Aalsmeer over Hoop. Zij werkt vanuit het volgende missie-statement: ‘Wij zijn geraakt door de liefde van Jezus en hebben ontdekt dat hij Hoop biedt in deze gebroken wereld. Daarom willen wij dit hoorbaar en zichtbaar maken in Aalsmeer’.

Meer weten wat Aalsmeer over Hoop inmiddels al heeft georganiseerd en wat de plannen zijn? Kijk dan op www.aalsmeeroverhoop.nl.