We heten je van harte welkom en maken je graag wegwijs in de Levend Evangelie Gemeente.

Samenkomsten

Iedere zondagochtend hebben we om 10.00 uur een samenkomst. Je bent welkom om de dienst te bezoeken of via de livestream mee te kijken.

Het adres van de Levend Evangelie Gemeente is: Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.

Meet & Greet

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente organiseren we één keer per kwartaal een Meet & Greet. Tijdens een informeel samenzijn kun je oudsten, regioleiders en coördinatoren van het kinder- en jeugdwerk ontmoeten. De eerstvolgende Meet & Greet is op zondag 7 april 2024 na de dienst. Aanmelden kan via info@leg.nl. Vermeld daarbij graag je naam, woonplaats en met hoeveel personen je komt (volwassenen en kinderen). We maken graag kennis met je! 

Regio’s

De Levend Evangelie Gemeente is een regiogemeente. Mensen uit de wijde regio zijn betrokken bij onze kerk. Omdat we het belangrijk vinden dat er zorg en aandacht voor elkaar is, hebben we de gemeente verdeeld in vier regio’s met een regioleider als aanspreekpunt. Wanneer jij nieuw bent, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met jouw regioleider. Hij vertelt je graag meer over de gemeente.

Groeigroepen

Om andere mensen te leren kennen en te groeien in geloof, zijn er ongeveer dertig groeigroepen in de gemeente. Wanneer jij nieuw bent, ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij een groep. Klik hier om een groeigroep te zoeken bij jou in de buurt.

Alpha-cursus

Voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof, is er de Alpha-cursus. Gedurende tien avonden verdiep je je in het christelijk geloof en komen vragen aan bod als: waarom stierf Jezus aan het kruis, wat is bidden en wie is de Heilige Geest. De Alpha-cursus wordt meestal twee keer per jaar gehouden.

Lid worden

We heten je van harte welkom in de Levend Evangelie Gemeente. Voordat je lid wordt, vragen we je om eerst Next Steps 1 en 2 te volgen. In 2 avonden maak je zo kennis met het christelijk geloof en de gemeente. Ook vertellen we wat het lidmaatschap precies inhoudt. Op deze website vind je meer informatie over Next Steps en de eerstvolgende avonden.

Na Next Steps 2 ontvang je een lidmaatschapsformulier waarop je je gegevens kunt invullen. Er volgt dan nog een gesprek met de regioleider om nader kennis te maken. Twee keer per jaar worden nieuwe leden op een zondagochtend aan de gemeente voorgesteld.