In januari 2024 gaat de rouwgroep “Van pijn naar perspectief” van start. Voor iedereen die met verlies van een geliefde te maken heeft gehad.

Liefde geeft verbinding, wordt deze verbroken dan kun je tijdelijk ontwricht zijn en zit je in de rouw. Herken jij dit en loop je tegen dingen aan? Kom dan naar de rouwgroep. Samen delen is samen helen. Dat doen we in een ontspannen en veilige sfeer waarin gehuild, maar zeker ook gelachen mag worden.

De onderwerpen die behandeld zullen worden zijn:

  1. Kennismaken en korte uitleg wat rouwen betekent. Gezond leven.
  2. Verschillende rouwvormen.
  3. Verliescirkel
  4. Creatieve vormen die helpend zijn bij verwerken.
  5. Van verwerken naar verweven, o.a. kwetsbaarheid achter de maskers.
  6. Van Pijn naar Perspectief.
  7. Toegift: Wat tranen ons vertellen.


Leiding

De groep wordt geleid door Agnes Kombrink en Albert Oost. Agnes heeft diverse opleidingen gevolgd en is rouwdeskundige. Albert heeft een ruime ervaring in de zorg. Beiden zijn daarnaast ook ervaringsdeskundige.

Plaats, data en tijd

De rouwgroep gaat in januari 2024 van start en wordt op zes dinsdagochtenden van 10.00-13.00 uur in de LEG gegeven. De exacte data volgen nog.

Opgeven en kosten

De kosten voor de cursus zijn € 75. Opgeven kan door te mailen naar agneskombrink@gmail.com. Meld in de mail je naam en telefoonnummer, dan word je gebeld voor meer uitleg en wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.