Iedere zondag is er om 10.00 uur een samenkomst, die je via ons YouTube kanaal kunt volgen. We heten je van harte welkom!

Tijdens de dienst willen we samen God aanbidden en kun je luisteren naar een eigentijdse preek.

Samenkomsten in ons gebouw

Naast de livestream komen we op zondag met ca. 140 personen bij elkaar. Voor de kinderen die met hun ouders meekomen is er kinderwerk in het gebouw.

Aanmelden voor de samenkomsten 

Als je de samenkomsten wilt bezoeken, is het belangrijk om je eenmalig aan te melden. Het systeem maakt per zondag een selectie van mensen die aanwezig kunnen zijn. Als er een plek voor je is gereserveerd, ontvang je een uitnodiging.

Meld je eenmalig aan via Kerktijd.nl.

Vink de juiste categorie aan: “kleine samenkomst zaal 1 zonder kinderwerk”

Het systeem selecteert per zondag de mensen waarvoor een plek wordt gereserveerd. Hierbij wordt rekening gehouden wie al een keer de samenkomst heeft bezocht en wie niet.

Wanneer er voor jou een plek vrij is, ontvang je een uitnodiging.

Het is belangrijk dat je de uitnodiging (binnen 24 uur) accepteert, anders vervalt de uitnodiging. Het is ook fijn als je laat weten dat je niet kunt komen, dan kunnen anderen nog uitgenodigd worden. Kun je niet, dan ontvang je op een later moment automatisch een nieuwe uitnodiging.

Als je de uitnodiging accepteert, ontvang je een bevestiging voor de zondag waarop jij welkom bent.

Gebed

Wanneer je na afloop van de dienst graag gebed wilt, dan kun je een mailtje sturen naar info@leg.nl. Eén van de mensen van het gebedsteam neemt dan contact met je op om voor jou te bidden. Ook is er in de zaal een gebedsteam aanwezig.