Als gebed de hemel raakt

In september 2015 zal er extra aandacht voor gebed zijn: een preekserie op de zondagen, drie dagen bidden & vasten en vanaf oktober kun je meedoen aan een gebedstraining.

Preekserie Gebed

Vanaf zondag 6 september gaan we van start met een preekserie over gebed. Assie Friso, Henk Stoorvogel, Hein Middelhoven en Martijn Piet zullen vier zondagen lang onderwijs geven over gebed. Bij elke preek komen verwerkingsvragen, die je via deze website onder preken kunt downloaden.

Drie dagen bidden & vasten

Van 21 t/m 23 september willen we als gemeente tijd nemen om God te zoeken in gebed en vasten. In deze periode, die samenvalt met Grote Verzoendag, willen we ons verootmoedigen en bidden om doorbraken in ons persoonlijk leven, de gemeente en in ons land. Elke avond zullen we bij elkaar komen van 20.00 tot 21.30 uur.

Gebedstraining

Bidden is leuk en inspirerend wanneer het ook effectief is. Maar hoe doe je dat, effectief bidden? Op dinsdag 6 en 20 oktober en 3 november wordt er een gebedstraining gegeven over de kracht van eenparig, in geloof en geleid door de Heilige Geest bidden. Maar daar blijft het niet bij! Alle deelnemers worden uitgenodigd om na de training zich voor een jaar toe te wijden aan een gebedsgroep, die eens per twee weken bij elkaar komt. Er worden verschillende groepen gevormd, elk met een eigen thema. Zo zal er een groep zijn die bidt voor de gemeente, één voor gezinnen, één voor zendelingen, één voor Israël, één voor de regio’s etc. Zo vormen we met elkaar een geweldig gebedsleger. Meer informatie over de gebedstraining vind je op deze website onder cursussen.