Heilige Geest Trainingsschool

Op 10 november gaat de Heilige Geest Trainingsschool van start. Een inspirerende cursus waarbij je onderwijs krijgt over de gaven, de kracht en de leiding van de Heilige Geest. Meld je nu aan!

 

Onderwerpen 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

– Wie is de Heilige Geest? Geestelijke gaven
– Vervulling met de Heilige Geest
– Klanktaal en vertolking
– Genezing
– Persoonlijke reiniging, genezing en bevrijding
– Profetie, kennis en wijsheid
– Geleid worden door de Heilige Geest
– Prayerstation. 

Tijdens de cursus is er veel ruimte om het geleerde in praktijk te brengen.

Cursusleiding

Martijn Piet, Wim van Putten en Walter van Wijk zullen het onderwijs geven tijdens de cursus. Walter van Wijk is tevens cursusleider.

Cursusdata

De Heilige Geest Trainingsschool wordt gehouden op: 10 en 24 november, 8 december, 12, 26 en 28 januari, 9 en 23 februari en 9 maart en een nog nader te bepalen zaterdag. De donderdagavonden beginnen om 20.00 uur, het tijdstip van de zaterdagen wordt nog bekendgemaakt. De cursus wordt gehouden in het gebouw van de LEG aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.

Meer info

Wil je meer weten? Ga dan naar cursussen op deze website.

Aanmelden

Kosten voor de cursus zijn € 15, dit is inclusief een cursusmap. Het bedrag kan op de eerste avond contant of per machtiging worden voldaan. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@leg.nl.

Christenen uit alle kerken zijn van harte welkom om deel te nemen. Als je er maar naar verlangt om meer van God te willen ontvangen en door te geven.