Marriage Course

Op zaterdag 5 november start de Marriage Course! Een cursus voor alle getrouwde stellen om te bouwen aan een sterk huwelijk. En dan maakt het niet uit of je nu 2 of 40 jaar bent getrouwd. Zeven avonden lang is het quality time voor jullie beiden.

Tijd voor twee

Tijdens de avonden komen allerlei onderwerpen aan bod zoals tijd nemen voor elkaar, communicatie, familie en conflicten oplossen. Je bekijkt samen een dvd en bespreekt de onderwerpen met z’n tweeën. Het is jullie avond!

Verwend worden

Naast de serieuze gesprekken is de Marriage Course ook gewoon genieten. Je wordt zeven avonden lang op en top verwend door Harry en Angelique Splinter en Afred en Simone Ruitenberg. De zaal zal gezellig zijn aangekleed en jullie hebben je eigen ‘romantische’ tafeltje. Daarnaast is er vier avonden een heerlijk diner voor twee De andere avonden word je verwend met een hapje en drankje.

Meer info

Kijk voor meer info over de Marriage Course op deze website of ga naar Marriagecourse.nl.

Aanmelden

Kosten voor de Marriage Course zijn € 150 per echtpaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@leg.nl.