Je bent welkom met kerst!

Vier Kerst tijdens de kerstnachtdienst op zaterdag 24 december om 21.00 uur of het familiekerstfeest op zondag 25 december om 10.30 uur. Met muziek, zang, dans en een inspirerende kerstboodschap. 

 

Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus. Ga mee op reis door een eeuwenoud verhaal dat impact heeft op jouw leven vandaag.

 
Kerstnachtdienst: zaterdag 24 december om 21.00 uur

We heten je welkom tijdens deze sfeervolle avond om samen met anderen kerst te vieren. Een avond waar muziek, dans en zang elkaar afwisselen en je kunt luisteren naar een mooie kerstboodschap door Martijn Piet. Het thema van deze avond is “Let earth receive her King”. We nodigen je uit om na afloop nog te blijven voor een gezellig samenzijn, waar de warme chocolademelk natuurlijk niet ontbreekt. Je bent welkom!
 

Familiekerstfeest: zondag 25 december om 10.30  uur

Op 1e Kerstdag is er voor jong en oud het familiekerstfeest. Tijdens deze gezellige kerstochtend heten we je van harte welkom. Geniet van het boeiende Kerstverhaal “Ik zie Ik zie, wat jij soms niet ziet”, bekende kerstliederen en een kerstoptreden van jonge dansers. Na afloop kun je nog even blijven voor een kopje koffie en thee en voor de kinderen is er limonade.