Alpha-cursus op 30 januari van start

Op maandag 30 januari gaat de Alpha-cursus van start. Een cursus van 10 avonden waar je je samen met anderen verdiept in het christelijk geloof en op zoek gaat naar de zin van het leven. 

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven of wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is de Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeën in een open, vriendelijke en informele setting.

Hoe werkt het? 

Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen te delen. 

Wanneer? 

De Alpha-cursus wordt gehouden op de maandagen: 30 januari, 6, 13, 20 en 27 februari, 6, 13, 20 en 27 maart en 3 april 2017. Op 10 april is er een feestelijke afsluiting. Alle avonden beginnen om 19.00 uur. Daarnaast is er van 10 t/m 12 maart het Alpha-weekend.

Meer info en aanmelden?

Wil je meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan onder cursussen op deze website. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@leg.nl. De cursus is gratis, voor het weekend wordt een bijdrage gevraagd.