Men United Zaalvoetbal op 18 februari

Op zaterdag 18 februari organiseert Men United een zaalvoetbaltoernooi. Alle mannen tussen de 25 en 55 jaar zijn welkom. Meld je aan!

Zaalvoetbaltoernooi 

In teamverband speel je meerdere korte wedstrijden en probeer je dit toernooi te winnen. Ga jij de uitdaging aan?! Het toernooi begint om 15.30 uur en wordt gehouden in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer. Daarna gaan we naar de LEG om met elkaar te eten.

Spreker

Sander van Willegen is uitgenodigd om te spreken over armoede en ongerechtigheid en onze verantwoordelijkheid als christelijke mannen. Sander is vrijwilliger bij GAiN (Global Aid Network) en zet zich in om het werk dat deze organisatie doet in hun strijd tegen armoede en onrecht onder de aandacht te brengen.

Kosten en aanmelden

Kosten voor het evenement zijn € 15 inclusief eten. Meld je aan door een mail te sturen naar: men-united@leg.nl

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website men-united.leg.nl of kijk op Facebook

Men United wil mannen bij elkaar brengen, zodat ze elkaars leven kunnen delen en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Naast sportiviteit en uitdaging is er altijd een moment van aanbidding en een korte overdenking. Want, Men United wil mannen niet alleen fysiek maar ook geestelijk uitdagen en aanmoedigen om zich in te zetten voor het Koninkrijk van God.