Trainingsdag ‘Winnen voor de Koning’

Op zaterdag 18 februari wordt van 9.30 tot 15.00 uur de trainingsdag ‘Winnen voor de Koning’ in de LEG gehouden. Een bijzondere dag naar aanleiding van het gelijknamige boek, geschreven door Martin Koornstra. 

Trainingsdag

Martin Koornstra schreef een confronterend en uitdagend boek over het bekende verhaal van David en Goliath. Vanwege de overweldigende en soms ontroerende reacties op dit boek houdt Royal Mission een paar keer per jaar een trainingsdag waarin deze lessen uitgewerkt en doorgebeden worden met de deelnemers. 

Heb je het wel eens moeilijk? Loop je soms tegen reusachtige problemen aan? Dan is deze dag voor jou. We geloven dat je door deze dag sterker wordt in de strijd en beter zicht krijgt op de wijze waarop God door jou heen Zijn Koninkrijk wil bouwen. God zet jou in, om met Hem én voor Hem vijanden te verslaan. Dat is het bredere perspectief, want het is de strijd van de Heer. Jij mag ‘Winnen voor de Koning’.

Bekijk hier de aanmoediging van Martin Koornstra over de trainingsdag!

Programma van de dag

9.30 uur Ontvangst met koffie
10.00 uur Welkom en aanbidding

10.20 uur Training deel 1

Opening: De koninklijke strijd
Les 1 – Jij kunt veranderen
Les 2 – Je vecht één tegen één
Ministry

11.30 uur Korte break

11.40 uur Training deel 2 

Les 3 – Jij moet gaan
Les 4 – Laat je niet ontmoedigen
Ministry

12.30 uur Gratis lunch

13.10 uur Aanbidding

13.40 uur Training deel 3

Les 5 – Laat je trainen
Les 6 – Jij keert het om
Les 7 – Jij bent aan zet
Ministry

14.30 uur Finale: De overwinning van de Koning

15.00 uur Einde

Aanmelden

Wanneer jij de trainingsdag ‘Winnen voor de Koning’ wilt volgen, meld je dan aan via de website van Royal Mission