Meet & Eat for ladies op 4 maart

Op zaterdag 4 maart is er van 10.30 tot 14.00 uur een gezellige Meet & Eat for ladies. Met een inspirerende lezing door Irma van der Boom over het thema The Next Step, een heerlijke lunch en leuke workshops. 

Welkom

Vanaf 10.30 uur staat de koffie en thee klaar! Geniet ervan en ontmoet andere vrouwen.

The Next Step

Na de koffie zal Irma van der Boom spreken over het thema The Next Step. Zij daagt je uit:

Ben je bezig waarmee je bezig wilt zijn?
Zit er een droom in je binnenste die er nodig uit moet?
Leef je in de volheid van je leven of laat je dat door angst roven?
Wat zou jouw next step kunnen zijn?
Ben je bewust van wat God met jou in petto heeft!

Irma is een inspirerende spreekster. Nadat zij en haar man Paul tot geloof kwamen, gingen ze in een achterbuurt van Utrecht wonen om daar werk te doen onder kinderen, jongeren en volwassenen. Na tien jaar daar gewoond te hebben zijn ze een gemeente gestart, Best Life Church Utrecht waar ze nu voorgangersechtpaar zijn. Irma schreef ook het boek Uitdagend Leven.

Lunch

Tijdens deze dag gaan we genieten van een heerlijke lunch: een proeverij van allerlei lekkere soepen. Laat je verwennen!

Workshops

Na de lunch staan er leuke, creatieve, inspirerende en uitdagende workshops op het programma. Je doet mee met 1 workshop, die ongeveer een uur duurt. Hieronder vind je de mogelijkheden, lees het rustig door en maak je keuze. Let op: workshop 4, 5, 6 en 7 zitten vol. Hiervoor kun je je niet meer aanmelden.

Gezellige snuffelmarkt

Na afloop is er nog een gezellige snuffelmarkt, waar verschillende leuke producten te koop zijn, van haakwerk, bloemen tot prachtige kaarten. Ook is het boek Uitdagend leven van Irma van der Boom te koop en zal ze dit ter plekke signeren. 

Kosten

Kosten voor de Meet & Eat zijn € 7,50 p.p. Dit mag je op de dag zelf betalen of als je in de LEG komt, op één van de zondagen na de dienst.

Aanmelden

Meld je vóór 27 februari aan door een mail te sturen naar info@leg.nl en vermeld daarbij je 1e en 2e keuze van de workshop die je wilt volgen. Voorafgaand aan de dag hoor je bij welke workshop je bent ingedeeld. Wanneer je je voor de workshop haken aanmeldt, geef dan aan of je een gevorderde haker bent of een beginner.

Wij zien uit naar jouw komst!