Cursus Aanstekelijk Christen

Op maandag 13 maart gaat de cursus Aanstekelijk Christen van start. Een cursus die je wil helpen om het evangelie door te geven op een manier die bij jou past. 

Het evangelie doorgeven

We zijn geroepen om het goede nieuws van Jezus Christus bekend te maken. Om van Hem te getuigen. Maar hoe doe je dat, op zo’n manier dat het ook bij je past? Om je te helpen het evangelie door te geven aan familie, vrienden en collega’s heeft Agapè de cursus Aanstekelijk Christen ontwikkeld. Vanaf 13 maart zal deze bij ons in de gemeente worden gegeven. Gedurende de cursus zul je gaan merken dat God een ieder wil gebruiken om mensen te redden voor de eeuwigheid op een manier die bij hen past. Het is fantastisch te merken dat de heilige Geest door je heen werkt terwijl je relaties bouwt, geestelijke onderwerpen ter sprake brengt, uitlegt wat Jezus voor jou heeft gedaan en je vrienden aanmoedigt zich aan Jezus over te geven. De cursus zal gegeven worden door medewerkers van Agapè, Ankie Wassenaar en Ruud van Delft.

Onderdelen van de cursus

– Waarom zou je een aanstekelijk christen worden?
– Je eigen stijl van evangeliseren ontdekken
– Bouwen aan relaties
– Wat is jouw verhaal en hoe vertel je het?
– Hoe breng je de boodschap van het evangelie duidelijk over?
– Wat moet je doen als iemand aangeeft de geloofsstap te willen zetten? 

Data

De cursus wordt gegeven op de volgende dagen van 20.00 tot 22.00 uur:
 
maandag 13 maart
maandag 27 maart
maandag 10 april
maandag 24 april
maandag 8 mei
maandag 22 mei
dinsdag 6 juni 

Kosten

De kosten zijn 20 euro p.p. of 30 euro per echtpaar. Dit is inclusief het boek “Aanstekelijk christen” van Bill Hybels en Mark Mittelberg. 

Opgave

Je kunt je voor de cursus aanmelden door een e-mail te sturen naar info@leg.nl.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.