Encounterdagen op 31 maart en 1 april

Op vrijdagavond 31 maart en zaterdag 1 april worden er Encounterdagen in de LEG gehouden. Het thema van deze dagen is “Ruimte om te groeien”, dat aan de hand van de geschiedenis van Isaäk zal worden behandeld.

In deze turbulente tijd is het nodig te weten wat God van ons wil. Als we bewust tijd apart zetten voor Hem zullen we de Koning ontmoeten in aanbidding, in gebed, in onderwijs, in gesprekken met elkaar in kleine groepjes, maar vooral in de praktijk door de Heilige Geest toe te staan zijn werk in ons te doen. Ontmoetingen met de Koning zijn levensveranderend!

Bob en Anne-Marie Vreugdenhil geven leiding aan de dagen. We zien uit naar een geweldige tijd waarin we grote dingen van God verwachten.

Kosten
De kosten bedragen € 15,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en een lunch en diner op zaterdag. 

Plaats en tijd
De Encounterdagen worden op 31 maart en 1 april in de LEG gehouden. De vrijdag is van 19.30 tot 22.00 uur (vanaf 19.00 uur koffie en thee), de zaterdag is van 9.30 tot 22.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@leg.nl of naar bam.vreugdenhil@kpnplanet.nl (Bob en Anne-Marie Vreugdenhil).