Goede Vrijdag en Pasen

Zondag 16 april is er om 10.00 uur een feestelijke Paasdienst met na afloop een gezellige High Tea. Voor kinderen is er deze ochtend een Paasspeurtocht in en rondom de LEG. 

 

Goede Vrijdag

Vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag. Om 19.30 uur is er een samenkomst en staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Ook vieren we tijdens deze dienst het avondmaal.

Feestelijke Paasdienst

Op zondag 16 april is er om 10.00 uur een feestelijke Paasdienst waarbij we de opstanding van Jezus Christus vieren. Tijdens deze dienst kun je o.a. genieten van een optreden van dansgroep ArtsFactory. Martijn Piet spreekt deze ochtend.

Speurtocht voor kinderen

Voor kinderen van groep 4-8 is er op Paasmorgen een speurtocht, waarbij ze verschillende personen uit de paasgeschiedenis tegenkomen, elk met een eigen verhaal. Onderweg krijgen de kinderen grappige maar ook heel serieuze opdrachten.

Jeugddienst

Voor jeugd vanaf de brugklus is er om 10.00 uur een te gekke jeugddienst in zaal 2. 

High Tea

Na afloop van de Paasdienst is er een gezellige high tea. Hiervoor mag iedereen iets lekkers meenemen. Bijvoorbeeld cupcakes, taart, iets hartigs of fruit. We zien uit naar een gezellige tijd met elkaar!