Musical Esther op 25 juni

Op zondag 25 juni om 16.00 uur is de musical Esther te zien in de LEG. Kinderen van 4 t/m 12 jaar spelen in deze musical de hoofdrol! Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze schitterende voorstelling. Reserveer jij alvast je kaartjes?!

Musical in 1 dag

De musical is gebaseerd op het bijbelboek Esther. Het gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt en als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Deze prachtige musical wordt door kinderen van 4 t/m 12 jaar in één dag tijd ingestudeerd. Zij worden daarbij geholpen door professionele acteurs, zangers en dansers van theatergroep De Vliegende Speeldoos. 

Meedoen! 

Kinderen die mee willen doen met de musical kunnen zich nog aanmelden tot 20 juni. De dag begint om 9.45 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12.30 uur verwacht. Aanmelden kan via deze link

Toegang


De voorstelling is om 16.00 uur. De toegang is 4 euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Reserveer alvast je kaartjes: