Opening Jongerencentrum The Gate

Op vrijdag 10 november om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats van The Gate, het jongerencentrum van de LEG dat in samenwerking met Teen Challenge wordt gerund. 

In de eerste plaats willen we jongeren van harte uitnodigen om de feestelijke opening mee te maken. Maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het jongerencentrum. Vanaf 15.00 uur gaan de deuren open. 

Rondom de opening zijn er allerlei leuke activiteiten. Zo staat er een pannakooi waar jongeren een balletje kunnen trappen, er is een suikerspinmachine en een DJ zal die middag te gekke muziek draaien.

The Gate is iedere donderdag en vrijdag open van 15.00 tot 19.30 uur. Jongeren van 12 tot 23 jaar kunnen hier binnen lopen om vrienden te ontmoeten, te gamen of te relaxen. Ook is er ruimte voor een goed gesprek of luisterend oor.