Cursussen van start!

Binnenkort gaan er een heel aantal inspirerende cursussen van start. Van Aanstekelijk christen, Prayer Course tot de Heilige Geest Trainingsschool. Je bent van harte welkom!

De cursussen


Aanstekelijk christen: start 15 februari

We zijn geroepen om het goede nieuws te vertellen. Maar hoe doe je dat, getuigen van wie Jezus is? In deze cursus krijg je handvatten hoe je het evangelie kunt vertellen aan familie, vrienden en collega’s op een manier die bij jou past! Meer info

Heilige Geest Trainingsschool: start 19 februari

Ontdek meer over de gaven, de kracht en de leiding van de Heilige Geest. Je krijgt o.a. onderwijs over de doop in de Heilige Geest, profetie, bevrijding en genezing. Tegelijkertijd word je uitgedaagd om uit te stappen en het geleerde in praktijk te brengen. Meer info


Prayer Course: start 21 februari

Van februari tot mei van dit jaar zal de Prayer Course op diverse groeigroepen worden behandeld, zes lessen die gebaseerd zijn op het Onze Vader. Aan de hand van een filmpje verdiep je je in onderwerpen als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren. Het is een geweldige manier om te groeien in gebed. De Prayer Course wordt op veel groeigroepen gegeven. Daarnaast zijn er avonden in de LEG. Meer info

Aanmelden

Wil je een van deze cursussen volgen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@leg.nl