Cursus Aanstekelijk Christen: start 15 februari

Op donderdag 15 februari gaat de cursus ‘Aanstekelijk christen’ van start. Een cursus die je handvatten geeft om het evangelie aan anderen te vertellen op een manier die bij jou past.

 

Verlang jij ernaar om het evangelie aan familie, vrienden en collega’s door te geven – maar vind je dat soms best lastig? De cursus Aanstekelijk christen geeft je handvatten om het evangelie te vertellen op een manier die bij jou past. Je hoeft dus zeker geen evangelist te zijn om aan deze cursus deel te nemen. Jij gaat ontdekken wat jouw manier is om het evangelie aan anderen te vertellen. Zo leer je bijvoorbeeld je getuigenis kort en bondig te vertellen, en de boodschap duidelijk over te brengen. 

De cursusdata
De cursus wordt gegeven op de donderdagen 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 26 april en 17 mei 2018. De avonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur. 

Aanmelden
De kosten zijn 25 euro per persoon. Dit is inclusief het boek ‘Hoe word je een aanstekelijk christen’ van Bill Hybels. Meld je aan door een mail te sturen naar info@leg.nl

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over de cursus.