Goede Vrijdag en Pasen 2018

Op zondag 1 april vieren we Pasen, Jezus opgestaan uit de dood. We nodigen je uit voor een feestelijke gezinsdienst die om 10.00 uur begint. Jong en oud is van harte welkom.

 

Pasen

Tijdens de Paasdienst zal verhalenverteller Jolanda Kromhout je meenemen in het Paasverhaal, zoals je dat niet eerder hebt beleefd. Kom en luister naar “De ontmoeting”. Daarnaast kun je genieten van een optreden van dansgroep Hearts Aligned. 

Na afloop ben je uitgenodigd om nog even te blijven voor een gezellige high tea. Wie dat wil mag hiervoor iets lekkers meenemen, zoals cake, muffins, sandwiches of fruit. We zien uit naar een gezellige tijd met elkaar.

Ook om 10.00 uur is er deze ochtend voor jongeren vanaf de brugklas een te gekke jeugddienst die van start gaat met een paasbrunch. 

Goede Vrijdag

Op vrijdag 30 maart is het Goede Vrijdag en staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Om 19.30 uur is er een samenkomst waar Martijn Piet zal spreken. Tijdens deze dienst vieren we avondmaal.

Van harte welkom!