Smaakmaker op je werk

Op woensdag 25 april wordt om 20.00 uur de avond “Smaakmaker op je werk” in de LEG gehouden. Het is een avond waar Lydia en Gerard de Groot je zullen enthousiasmeren om een getuige te zijn op je werk. 

Lydia zal vooral vanuit haar ervaring in de zorg vertellen. God reikte haar sleutels aan die je zullen helpen om daadwerkelijk verschil te maken. Laat je inspireren door haar voorbeelden en enthousiasme! Ook zal ze deze avond samen met Gerard bidden voor vrijmoedigheid.

Gerard en Lydia de Groot zijn voorgangersechtpaar van de Levend Woord Gemeente in Rotterdam. Lydia heeft diverse medische opleidingen gevolgd en op vele plekken gewerkt. Ook heeft zij een medisch project in Mozambique geleid.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur is de inloop met koffie en thee.