Informatieavond “Opvoeden rond liefde en seksualiteit”

Op zondag 27 mei om 19.30 uur is er een informatieavond met als thema “Opvoeden rond liefde en seksualiteit”. Het is een avond die wordt georganiseerd door de organisatie Raise Up en is bedoeld om ouders handvatten te geven wanneer het gaat om de seksuele opvoeding van hun kind.

Onze maatschappij staat bol van seksuele beelden en toespelingen, waardoor het des te belangrijker is om je kind weerbaar te maken. Maar hoe doe je dat? En hoe ga je in gesprek met je kind? Tijdens de avond zal ontwikkelingspsychologe Wietske Noordzij je handige tips en praktische voorbeelden geven. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om te investeren in jouw kind!

Alle ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Maar ook kinderwerkers en andere geïnteresseerden van buiten de gemeente zijn van harte uitgenodigd.