Ladies LIFE – Varen & Picknick

Zaterdag 9 juni is er van 10.00 tot 15.30 uur het Ladies LIFE Event: Varen & Picknick. Alle vrouwen, jong en oud, zijn van harte welkom! 


De dag starten we in de LEG met een kopje koffie of thee én taart. Om 10.30 uur zal Roosje de Vries een inspirerend praatje houden over het thema ‘Genieten’. Op haar eigen manier zal ze je prikkelen om hiermee aan de slag te gaan. Dan is het tijd om richting de Nieuwkoopse Plassen te gaan. Hier gaan we met fluisterbootjes de prachtige natuur verkennen. Dat wordt genieten! Voor onderweg is er een picknickmand met allerlei lekkernijen. Rond 15.30 uur zijn we weer terug in de LEG.  

Kosten en aanmelden

Kosten voor de dag zijn 25 euro. Je kunt je aanmelden via info@leg.nl. Graag horen we uiterlijk 4 juni of je meegaat.  

Ladies LIFE organiseert een aantal keer per jaar activiteiten speciaal voor vrouwen. Ontmoeting, bemoediging en gezelligheid staat centraal.