24/7 Gebedsweek: bid je mee?

Van 27 mei t/m 3 juni zal er iedere dag 24 uur worden gebeden. 24/7 is de gebedsruimte open voor gebed! Bid jij één of meerdere uren mee?


Waarom 24/7 bidden?
Wij geloven dat als we tijd en ruimte apart zetten voor God we veranderingen zullen zien. In het boek “Dag en nacht roepen zij tot God” van Pete Greig kun je geweldige getuigenissen lezen van wat een 24/7 gebedsweek teweeg kan brengen. Harten worden aangeraakt, passie aangewakkerd, voorbede voor personen, stad of land komen op gang en er komen zelfs mensen tot geloof.

Bid je mee?
In de week van 27 mei kun je de gebedsruimte één of meerdere uren reserveren om daar alleen, met je gezin, als echtpaar of met een vriend of vriendin te bidden. Hoe je dat uur invult is aan jou, het gaat om jouw tijd met God! Om je te helpen zal de gebedsruimte een metamorfose ondergaan. Zo komt er een klaagmuur, een aanbiddingsmuur en is er volop ruimte voor muziek en creativiteit. Maar ook als jij een uur lang stil bij God wilt zijn, is dat goed. En denk niet: ik ben te jong of te oud. Het is voor alle leeftijden!

Aanmelden
Wil jij meebidden tijdens de 24/7 gebedsweek, reserveer de gebedsruimte dan voor één of meerdere uren op een moment dat het jou schikt! Via onderstaande button kom je op het inschrijfformulier.

– Het is voldoende om alleen je voornaam in te vullen op het tijdstip dat jij wilt reserveren.
– Wil je de gebedsruimte voor jou alleen reserveren, vink dan het vakje “Book for exclusive use” aan.
– De uren die niet exclusief zijn geboekt (zonder rood poppetje) kunnen door meerdere mensen worden geboekt. (houd wel man/man, vrouw/vrouw aan)
– Ook op zondag 3 juni kun je de gebedsruimte reserveren, klik hiervoor bij ‘navigation’ op het pijltje. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar info@leg.nl.