Next Steps 3 en 4 op 11 en 18 juni

Wil jij ontdekken wat je gaven en talenten zijn en hoe je die in kunt zetten in de gemeente? Kom dan naar Next Steps 3 en 4! De eerstvolgende avonden zijn op maandag 11 en 18 juni om 20.00 uur. 
 
Next Steps 3

Je gaven en talenten leren kennen. 
Aan de hand van allerlei vragenlijsten ga je je gaven, talenten en passies ontdekken. Ook doe je een DISC-test om meer inzicht in je persoonlijkheid te krijgen. Stap voor stap leer je hoe jij in Gods Koninkrijk mag dienen met jouw unieke kwaliteiten. 

Next Steps 4

Je plek in de gemeente leren kennen. Maandag 14 mei
Nadat je in Next Steps 3 hebt ontdekt wat je gaven en talenten zijn, ga je nu kijken op welke plek binnen de Levend Evangelie Gemeente je die in kunt zetten. Belangrijk onderdeel is een gesprek met een coach. 

Opgave

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@leg.nl