Feestelijke afsluiting van het seizoen

Zondag 24 juni is er een feestelijke afsluiting van het seizoen. We starten om 10.00 uur met een afwisselende dienst waaraan kinderen, jeugd en volwassenen hun steentje bijdragen. Na afloop gaan we gezellig met elkaar eten en zijn er leuke activiteiten voor de jeugd en kinderen. 

Koud buffet
Voor de lunch mag iedereen iets meenemen. Denk aan salades, hartige taarten, sandwiches, wraps, pannenkoeken of fruit. Neem iets mee waarmee je anderen blij maakt. Het gerecht moet wel koud zijn, want er is geen opwarmgelegenheid. Zou je verder het gerecht alvast in kleine porties willen snijden, als dat nodig is. Ook mag je per gezin een pak sap of limonade meenemen. Als iedereeen iets meeneemt hebben we een geweldig koud buffet! 

Springkussen en meer…
Om het feest compleet te maken zijn er rondom het gebouw allerlei activiteiten voor jeugd en kinderen. Denk aan een springkussen, levend tafelvoetbal (ook voor volwassenen!) en een pannakooi. 

We zijn uit naar een gezellige tijd met elkaar. De dag duurt tot ca. 14.00 uur.