Tentdienst & feestavond voor jongeren op 2 september

Op zondag 2 september is om 10.00 uur de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. ’s Avonds is er vanaf 19.30 uur een feestavond voor jongeren met als thema ‘Join the Party’. 

 

Tentdienst


De Tentdienst wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd. Het is een afwisselende dienst, waar maar liefst zes plaatselijke kerken aan meewerken. Je bent van harte welkom! Meer weten? Kijk dan op www.tentdienstaalsmeer.nl of op de Facebookpagina van de Tentdienst.

Op zondag 2 september is er om 10.00 uur ook een dienst in de LEG. 


Join the party!


Voor jongeren van 12 t/m 25 jaar is er op zondag 2 september om 19.30 uur een groot feest op het Praamplein in Aalsmeer. Met o.a. Rob van Zon als spreker, DJ Jeffa en de band Insalvation. Van harte welkom!

Deze avond gaat Baan7 in de LEG niet door.