Kerkproeverij: zondag 16 september

Op zondag 16 september doen we mee met de landelijke actie ‘Kerkproeverij’. Vele kerken openen die dag hun deuren voor iedereen die eens wil ‘proeven’ hoe het er in een kerk aan toegaat. Om 10.00 uur ben je van harte welkom!


Kerkproeverij

Tijdens de ‘Kerkproeverij’ kun je een kerkdienst bijwonen zoals we die elke zondag hebben. Eigentijds, met moderne liederen en een actuele preek. Martijn Piet zal die ochtend spreken. Iedereen is deze zondag van harte uitgenodigd om eens te komen ‘proeven’ hoe het er in een kerk aan toegaat en hoe het geloof daar beleefd wordt.  

De kinderen hebben hun eigen ‘kerkproeverij’ met een leuk programma voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er babyopvang.

De Levend Evangelie Gemeente vind je aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.