Global Leadership Summit: 23 en 24 november 2018

Op 23 en 24 november wordt in de LEG de Global Leadership Summit gehouden. Een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. Met sprekers van topklasse die via een videopresentatie te volgen zijn.

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema’s aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Dit jaar wordt de GLS gehouden in meer dan 135 landen (vertaald in meer dan 60 talen), en is hiermee één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. De Willow Creek Association (WCA) organiseert de Summit. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: http://www.opwekking.nl/conferenties/global-leadership-summit/