Gebedsconferentie met Ken Gott: 11 en 12 januari 2019

Gebed dat de hemel raakt. Dat is het thema van de gebedsconferentie die op 11 en 12 januari in de LEG wordt gehouden. Ken Gott, die betrokken is bij het House of Prayer Europe, zal deze dagen onderwijs geven over gebed en de kracht van voorbede. 

Krachtige voorbede
Verlang jij naar verandering in jouw stad, ons land, Europa en de wereld? Een verandering waarbij mensen Jezus leren kennen, en jouw omgeving in vuur en vlam staat voor God? Denk niet, dat is onmogelijk. Krachtige voorbede kan die verandering in gang zetten! Ken heeft veel ervaring op dit gebied en kan getuigen van diepgaande veranderingen nadat christenen in eenheid met elkaar optrokken en vol geloof voor hun omgeving gingen bidden. Tijdens de conferentie zal Ken hierover onderwijs geven en ons leiden in de praktijk. 

Over Ken Gott
Ken en zijn vrouw Lois Gott zijn opzichters van Bethshan church, Newcastle en Sunderland, Engeland. Tevens zijn zij de apostolisch leiders van House of Prayer Europe. Het is hun verlangen dat Europa verandert door Jezus Christus, gebed is hierbij een belangrijke sleutel.

Data & tijden
Vrijdag 11 januari, 20.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12 januari, 10.00 – 12.30 uur, 13.00 – 16.00 uur

Toegang
De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom je op zaterdag, dan willen we je vragen om zelf een lunchpakketje mee te nemen. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Plaats
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.

Meer informatie
Voor vragen kun je mailen naar info@leg.nl.