Nieuwe cursussen van start

In februari gaan de volgende cursussen van start: Next Steps, oriëntatiecursus groeigroepleider, Heilige Geest Trainingsschool en de cursus huwelijksvoorbereiding. Wij heten je welkom! 

Oriëntatiecursus groeigroepleider – Start: woensdag 13 februari 2019
De oriëntatiecursus groeigroepleider is voor iedereen die wil ontdekken of het leiden van een groeigroep iets voor hem of haar is.Tijdens de cursus leer je meer over het groepenwerk in de gemeente, de visie erachter, hoe je een groep kunt leiden en hoe jij een dienend leider kunt zijn. Meer info.  

Heilige Geest Trainingsschool – Start: donderdag 14 februari 2019
Ontdek meer over de gaven, de kracht en de leiding van de Heilige Geest. Gedurende zes donderdagen en twee zaterdagen krijg je onderwijs over onder andere de doop in de Heilige Geest, profetie, bevrijding en genezing. Tegelijkertijd word je uitgedaagd om uit te stappen en het geleerde in praktijk te brengen. Meer info.

Cursus Huwelijksvoorbereiding: start in overleg
De cursus huwelijksvoorbereiding is voor alle stellen die aan trouwen denken of samen willen ontdekken of er genoeg gemeenschappelijke grond is voor een huwelijk. Samen ga je aan de slag met onderwerpen als: God in het huwelijk, verschillen tussen man en vrouw, communicatie en conflicten oplossen. Meer info

Next Steps

Next Steps wil je helpen om een volgende stap te zetten. Een stap die voor iedereen anders is, in je relatie met Jezus, de kerk en het inzetten van je gaven en talenten. Next Steps bestaat uit vier onderdelen, die los van elkaar te volgen zijn. Elk onderdeel is 1 avond. Wil je lid worden van de LEG, volg dan in ieder geval Next Steps 1 en 2. 

Next Steps 1: God leren kennen – Maandag 4 februari of dinsdag 9 april
God leren kennen, dat is de belangrijkste stap. In Next Steps 1 ga je in vogelvlucht langs de belangrijkste principes van het christelijk geloof. Daarnaast staan we stil bij een aantal gewoontes die je helpen om te groeien in je relatie met God, zoals bijbelstudie en gebed. Meer info

Next Steps 2: de gemeente leren kennen – Maandag 11 februari of dinsdag 16 april
In Next Steps 2 leer je de gemeente beter kennen. We nemen je o.a. mee naar het ontstaan van de gemeente, de missie en visie en we leggen uit hoe de Levend Evangelie Gemeente is georganiseerd. Tot slot staan we stil bij het lidmaatschap, wat dit inhoudt en hoe jij je aan kunt sluiten bij de gemeente. Meer info

Next Steps 3: je gaven en talenten leren kennen – Maandag 18 februari of dinsdag 23 april
Aan de hand van allerlei vragenlijsten ga je je gaven, talenten en passies ontdekken. Ook doe je een DISC-test om meer inzicht in je persoonlijkheid te krijgen. Stap voor stap leer je hoe jij in Gods Koninkrijk mag dienen met jouw unieke kwaliteiten. Meer info

Next Steps 4: je plek in de gemeente leren kennen – Maandag 4 maart of dinsdag 14 mei
Nadat je in Next Steps 3 hebt ontdekt wat je gaven en talenten zijn, ga je nu kijken op welke plek binnen de Levend Evangelie Gemeente je die in kunt zetten. Belangrijk onderdeel is een gesprek met een coach. Meer info 

Aanmelden

Wij heten je van harte welkom! Meld je voor een cursus aan door een mail te sturen naar info@leg.nl