LEG-kidskamp: 15 t/m 17 maart

Van vrijdag 15 maart t/m zondag 17 maart is het LEG-kidskamp voor kinderen van groep 4 tot 8. Speciale gast is Coen Nuijten. Het belooft een super gaaf weekend te worden, dat alles met ‘pijlen’ te maken heeft. 

De kinderen gaan niet alleen allerlei leuke dingen met pijlen doen, ook zullen zij ontdekken wat er in de Bijbel staat over pijlen. En… op zaterdag kunnen kinderen die dat willen mee naar de liveshow van Make Some Noise Kids. Het wordt een weekend waar zij hun vrienden én God kunnen ontmoeten. 

Tijden

Vrijdagavond 15 maart 2019 19.00 uur
tot zondagmiddag 17 maart 15.00 uur

Kamplocatie

Het Zwaluwnest
Korteraarseweg 162
2461 GS Ter Aar

Boekje 

Tijdens het LEG-kidskamp maken de kinderen gebruik van het boekje “De macht van de witte leeuw”, dat door Coen Nuijten is geschreven. Het boek is op zondagen na de dienst te koop in de hal tegen de gereduceerde prijs van 6 euro. Eén exemplaar per gezin is voldoende. 

Kosten

Wanneer je op zaterdag meegaat naar de liveshow van Make Some Noise Kids, dan zijn de kosten voor het weekend 63 euro. Ga je niet naar de live show, dan betaal je 48 euro.

Overmaken

Het bedrag mag je overmaken naar IBAN NL22 RABO 0300 1905 06, t.n.v. Levend Evangelie Gemeente, Aalsmeerderbrug. O.v.v. “LEG-kidskamp” en de naam het kind of de kinderen.

Aanmelden

Het weekend zit helemaal vol! Helaas is het niet meer mogelijk om aan te melden.