Zendingszondag 24 maart

Zondag 24 maart is het zendingszondag in de LEG. Tijdens de dienst zal er extra aandacht zijn voor onze zendelingen. Na afloop ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op de zendingsmarkt. 
Zendelingen

We zijn geweldig dankbaar dat 11 zendelingen vanuit onze gemeente wereldwijd werkzaam zijn om het evangelie te verkondigen of Gods liefde heel praktisch handen en voeten geven. Tijdens de zendingszondag zullen we hen extra in het zonnetje zetten. 

Wil je meer weten over onze zendelingen, kijk dan hier op onze website. 

Zendingsmarkt

Na afloop van de dienst is er een zendingsmarkt. De thuisfrontcommissies van alle zendelingen zullen aanwezig zijn om meer informatie te geven over ‘hun’ zendeling. Ook staan er gemeenteleden met een standje om meer te laten zien van de zendingsorganisatie waarbij zij betrokken zijn.