Goede Vrijdag & Pasen

In het Paasweekend ben je welkom! Op 19 april is het Goede Vrijdag en hebben we om 19.30 uur een samenkomst. Op Eerste Paasdag, 21 april, is er voor jong en oud een feestelijke dienst met Coen Nuijten. Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn! 

 

Goede Vrijdag 

Vrijdag 19 april – 19.30 uur

Op Goede Vrijdag staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Juist op deze dag mogen we de diepe betekenis van het kruis tot ons door laten dringen en Hem danken voor wat Hij voor ons heeft gedaan. Om 19.30 uur is er een samenkomst, waarbij we ook avondmaal met elkaar vieren.

Feestelijke Paasdienst 

Zondag 21 april – 10.00 uur

Eerste Paasdag is er om 10.00 uur voor jong en oud een feestelijke dienst. Iedereen is welkom! Wat je kunt verwachten? Coen Nuijten zal spreken, dansgroep HeartsAligned is van de partij en je kunt genieten van een prachtige medley met liederen die door kinderen zijn geschreven. Mis het niet! Na afloop is er een gezellige Paasbrunch, waarvoor iedereen iets lekkers mee mag nemen. Sandwiches, fruit, cake, hartige taarten, neem iets mee om met elkaar van te genieten.