24/7 Gebed: Reserveer de gebedsruimte

Van 5 t/m 19 mei zal er iedere dag 24 uur worden gebeden. 24/7 is de gebedsruimte open voor gebed! Bid jij één of meerdere uren mee?

 

Bid je mee?
Van zondag 5 mei t/m zondag 19 mei kun je de gebedsruimte één of meerdere uren reserveren om daar alleen, met je gezin, als echtpaar of met een vriend of vriendin te bidden. Hoe je dat uur invult is aan jou, het gaat om jouw tijd met God! Om je te helpen vind je in de gebedsruimte verschillende onderdelen om bij stil te staan. Vorige keren was er bijvoorbeeld een klaagmuur, een plek om God te danken en voor onze woonplaatsen te bidden. Daarnaast is er volop ruimte voor muziek en creativiteit. Maar ook als jij een uur lang stil bij God wilt zijn, is dat goed. En denk niet: ik ben te jong of te oud. Het is voor alle leeftijden!

Aanmelden
Wil jij meebidden tijdens de 24/7 gebedsweek, reserveer de gebedsruimte dan voor één of meerdere uren op een moment dat het jou schikt! Via onderstaande button kom je op het inschrijfformulier.

– Het is voldoende om alleen je voornaam in te vullen op het tijdstip dat jij wilt reserveren.
– Wil je de gebedsruimte voor jou alleen reserveren, vink dan het vakje “Book for exclusive use” aan.
– De uren die niet exclusief zijn geboekt (zonder rood poppetje) kunnen door meerdere mensen worden geboekt. (houd wel man/man, vrouw/vrouw aan)
– Klik op het pijltje bovenaan (bij navigation) om door de agenda te scrollen voor de juiste datum.

Gebedsruimte reserveren voor en na de 24/7 gebedsweken
Ook vóór en na de 24/7 periode kun je de gebedsruimte reserveren voor gebed. Dat kan van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur. Je kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar info@leg.nl