Feestelijke afsluiting van het seizoen

Zondag 30 juni sluiten we het seizoen feestelijk af! We starten om 10.00 uur met een afwisselende dienst. Met elkaar willen we terugkijken op een mooi seizoen en God hiervoor danken. Na de dienst zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.

Een feestelijke dienst
Tijdens de dienst zingen we die liederen die voor veel mensen een bijzondere betekenis hebben. Want, iedereen heeft zijn of haar favoriete lied door kunnen geven! Martijn spreekt deze dienst over een mooi thema: Samen bouwen! Hij krijgt daarbij de nodige hulp van twee bijzondere karakters… Daarnaast kun je genieten van dansgroep Hearts Aligned. Als afsluiting hebben zij een heel bijzondere bijdrage, die je absoluut niet mag missen!

Koud buffet, hamburgers en poffertjes
Na afloop hebben we een gezellige tijd met elkaar. En daar hoort natuurlijk samen eten bij. We willen vragen of jij deze dag iets lekkers mee wilt nemen voor het koud buffet, denk aan een lekkere salade, wraps, broodjes… neem iets mee waar jij anderen blij mee maakt. En wil je ook een pak sap of limonade meenemen? Daarnaast hebben we een extraatje. Er zullen hamburgers en poffertjes worden gebakken!


Leuke activiteiten
Verder zijn er tot ca. 14.00 uur allerlei leuke activiteiten voor iedereen! Wat dacht je van een wandelbingo voor jong en oud, een springkussen, Super Jenga, stormbaan, een 5 meter lange sjoelbak, knutselhoek, schminken, een pannakooi toernooi en … een silent disco! Daarnaast zijn er natuurlijk zitjes waar je gezellig met anderen kunt praten.