Tentdienst in Aalsmeer op 8 september

Zondag 8 september is het weer tijd voor de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. Maar liefst 6 kerken werken hieraan mee. Je bent van harte welkom om de 25e editie van de tentdienst mee te vieren! 

Tentdienst

Om 9.30 uur openen de deuren van de tent op het Praamplein en om 10.00 uur zal de dienst van start gaan. Het is een dienst voor jong en oud, toch kunnen de allerkleinsten (leeftijd 0-4 jaar) gedurende de dienst bij de kinderopvang in gebouw Irene worden ondergebracht.

Tijdens de dienst nemen diverse sprekers ons op eigentijdse en multimediale wijze mee in het thema ‘Connected’. In een tijd dat we meer verbonden zijn dan ooit, kan de connectie in je leven soms toch gemist worden. Verder genieten we van muziek, begeleid door een professionele band en worden de kinderen natuurlijk ook niet vergeten.

Voor meer informatie kijk op tentdienstaalsmeer.nl

Jongerenevent

’s Avonds is er in de feesttent om 19.00 uur een te gek jongerenevent met als thema “Stand up, let’s dance”. Tijdens deze avond speelt Reyer en band. Je bent welkom!

Voor wie niet uit Aalsmeer komt, is er in de Levend Evangelie Gemeente zoals gebruikelijk een samenkomst om 10.00 uur.