Jonge Gezinnendag volgeboekt

Op zaterdag 5 oktober wordt er een Jonge Gezinnendag in de LEG gehouden. Een dag voor vaders, moeders én kinderen van 0 t/m 8 jaar. Let op: aanmelden is niet meer mogelijk. De dag is helemaal vol geboekt. 

 

Kinderen opvoeden is de belangrijkste – en misschien ook wel de drukste – baan die er bestaat. Bij geen enkele werkgever draag je zoveel verantwoordelijkheid als in je gezin. Daar ben je om leiding te geven, te inspireren, corrigeren, te vormen, te leren, te onderwijzen in Gods principes… een mooiere taak bestaat niet!

Wil jij bouwen aan je gezin vanuit je liefde voor God? En heb je kinderen tussen 0 en 8 jaar? Kom dan met zijn allen naar de Jonge Gezinnendag! Het programma bestaat uit muziek, ontmoeting, plenaire programma’s en verschillende workshops voor ouders, voor kinderen en zelfs voor ouders en hun kinderen samen. 

Praktische info
Datum: 5 oktober 2019
Tijd: 10.00 – 15.00 uuur
Locatie: Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA Aalsmeerderbrug
Voor wie: Vaders, moeders en kinderen 0-8 jaar
Kosten: De toegang is gratis, we houden een collecte voor de onkosten
Aanmelden: Volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 
Kinderprogramma

Voor de allerkleinsten (0-2 jaar) is er opvang in kinderdagverblijf ‘Het Kroontje’, onder leiding van christelijke kinderdagverblijfmedewerkers. De peuters die willen, mogen starten in de grote zaal en daarna met poppen Sem en Sara mee naar het kinderprogramma. Er is een speciaal peuterprogramma onder leiding van ervaren kinderwerkers. Er zijn bedden voor de peuters die tussendoor nog even willen slapen.

De kinderwerkers van JerehSalem Kids verzorgen een interactief programma voor de kinderen van 4 – 8 jaar. Met een toneelstuk, muziek en verschillende workshops, waar voor elk kind wel iets leuks bij zit.

Programma voor ouders

Rob Hondsmerk en Wietske Noordzij verzorgen samen een plenair seminar, waarin ze je meenemen in de verschillende rollen van vaders en moeders in het gezin. Hoe kun je samen bouwen aan je gezin? Daarnaast zijn er verschillende workshops, waaronder een workshop die je sámen met een van je kinderen kunt volgen. Er is ruimte voor gesprek, ontmoeting en je kunt als gezin een aandenken aan de dag mee naar huis nemen.

Kijk hier voor het programma overzicht.

Kijk hier voor het overzicht van de workshops.

Lunch

Koffie en thee, drinken en een lunch voor de kinderen van 2 – 8 jaar zijn bij de dag inbegrepen. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je gebruik wilt maken van een lunchpakket (tegen een schappelijke vergoeding) of dat je liever je eigen lunchpakketje meeneemt. Wil je voor de allerkleinsten zelf iets te eten mee brengen? 

Hand in hand

Aansluitend bij de Week van de Opvoeding is het thema van de dag ‘Hand in hand’. Hoe kun je samen bouwen aan een fijn gezin? Hoe geef je elkaar een helpende hand? En hoe blijf je aan Gods hand lopen? We hopen je op 5 oktober te ontmoeten!