Vaderhartschool 11 -15 november 2019

Van 11 t/m 15 november is er in de LEG een vaderhartschool. Vijf dagen lang geven David en Faith Dalley onderwijs over het vaderhart van God. 
Het hart van de Vader is vol liefde voor jou en verandert, geneest en bevrijdt mensenlevens. Jij mag ontdekken wie God werkelijk voor jou wil zijn.

 


Tijdens de Vaderhartschool leer je niet alleen meer over het hart van de Vader maar ook over jouw eigen hart. Zijn er misschien leugens of pijnpunten in je leven die een werkelijke relatie met de Vader in de weg staan? We willen de Heilige Geest uitnodigen om Zijn licht daarover te laten schijnen, zodat eventuele blokkades kunnen worden opgeruimd en je kunt herstellen van innerlijke pijn. Jij mag leren leven om de persoon te zijn die God bedoeld heeft, jij mag leren wandelen aan de hand van de Vader als Zijn zoon of dochter. Dat is een levensveranderende ervaring!

 

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

– De Vader kennen

– God kennen met je hoofd of met je hart

– Het hart van een wees

– Harten van steen

– Schaamte

– Afwijzing

– Leugens in je denken

– Vergeving

– Hoe versta je de stem van God

– Van slaaf naar zoon


Sprekers

David en Faith Dalley komen uit Engeland en geven wereldwijd onderwijs over het vaderhart van God. Zij doen dit aan de hand van praktische voorbeelden en met de nodige humor. Hun grootste verlangen is dat we God als Vader werkelijk leren kennen.  

Wanneer

Maandag 11 t/m vrijdag 15 november 2019

Tijd

Van 9.30 tot 16.30 uur

Plaats

Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA Aalsmeerderbrug

Lunch

We vragen om zelf een lunchpakketje mee te nemen. Voor koffie, thee en een tussendoortje wordt gezorgd.

Kosten

Voor 5 dagen: 75 euro p.p., 125 euro voor echtparen
Kom je niet de hele week, dan zijn de kosten 20 euro per dag p.p.

Betaling

Maak na je aanmelding het bedrag over naar: IBAN NL 22 RABO 0300 1905 06  t.n.v. Levend Evangelie Gemeente Aalsmeerderbrug, o.v.v. Vaderhartschool en je naam.

Aanmelden

Meld je aan voor de Vaderhartschool via onderstaande button: