Global Leadership Summit: 22-23 november 2019

Op 22 en 23 november wordt de Global Leadership Summit in de LEG gehouden. Het is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. 

 

Voor wie is de GLS

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw omgeving kunt inzetten!

Waarom je er bij moet zijn

Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christenleiders die deelnemen.

Organisatie

De organisatie is in handen van de Global Leadership Network, een community van christenen die van elkaar willen leren en hun invloed willen aanwenden om Gods koninkrijk zichtbaar te maken in hun omgeving. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

Meer informatie, aanmelden en kosten

De GLS vindt op vrijdag en zaterdag plaats, en duurt van 09.00 tot 17.00 uur. De kosten voor de hele conferentie bedragen € 72,00 (met vroegboekkorting) tot € 85,00 (zonder vroegboekkorting). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden: www.glsnederland.nl