Teken van Leven: 15 en 16 februari 2020

Op 15 en 16 februari 2020 zal theaterstuk Teken van Leven te zien zijn in de LEG. Koop je kaartje op tijd! 

 

Toneel, dans, muziek en film

In “Teken van Leven” wisselen toneel, dans, muziek en film elkaar af, terwijl je wordt meegenomen in een verhaal dat gaat over liefde in vriendschappen, geloof dat wankelt en de vurige hoop op een teken. Het stuk is aangrijpend, spannend, humoristisch en geeft stof tot nadenken. We maken kennis met een gezellige, enthousiaste groep van unieke individuen. Ze kennen elkaar al jaren vanwege hun gezamenlijke passie en hebben in de loop der jaren een stevige vriendschapsband opgebouwd. Ze denken precies te weten wat ze aan elkaar hebben, totdat een dramatische gebeurtenis alles verandert en de twijfel toeslaat. 

Data en tijd

Teken van Leven is te zien op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari om 19.30 uur in de LEG.

Kaarten reserveren

Kaarten voor het theaterstuk zijn € 17,50 en kun je reserveren via tekenvanleven.com

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar info@tekenvanleven.com of kijk op tekenvanleven.com

Promo from Theaterstuk Teken van Leven on Vimeo.