Bidden en Vasten: 18-27 september

Van 18 t/m 27 september wordt er wereldwijd een periode van 10 dagen bidden en vasten gehouden. Als gemeente sluiten we ons daar graag bij aan. In deze periode is er iedere avond een gebedsavond in de LEG.

Tijdens de bidden en vasten periode willen we vooral bidden voor ons en deze wereld. Ons verlangen is dat mensen Jezus leren kennen.

Iedere dag zal de gebedsruimte van 10.00 – 11.00 uur open zijn. ’s Avonds zal er van 19.30 tot 21.00 uur een gebedsavond zijn, waarvoor je van harte bent uitgenodigd. Ook als je niet vast maar wel mee wilt bidden, ben je natuurlijk welkom! Alleen op donderdag 24 september zal er geen gebedsavond. 

Daarnaast is er op zaterdag 26 september een landelijke gebedsdag, waarbij we van 10.00 tot 16.00 uur bij elkaar komen voor gebed.

Bid je mee voor ons land en de wereld? Meer over deze vastenperiode kun je lezen op www.de-terugkeer.nl