Aanbiddingsavond

Zondag 20 december is er in ons gebouw om 19.30 uur een aanbiddingsavond. We zingen niet, maar we kunnen God wel op andere manieren aanbidden. Wil je bij de avond aanwezig zijn, dan is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt.

God onze Vader roept ons op om Hem te aanbidden in Geest en waarheid (Joh.4:23). Maar hoe doe je dat in deze tijd van grote beperkingen in het samenkomen? Ons verlangen is om samen met jou te naderen tot die troon van genade (Hebr.4:16). Om open te staan voor profetische liederen en tijden van wachten op wat Hij wil doen. Misschien is dit wel nieuw voor je of heb je het erg gemist. God heeft zoveel meer waarin Hij ons wil meenemen. Zijn wegen en gedachten zijn hoger dan de onze (Jes.55:8). 

Omdat we met max. 30 personen bij elkaar komen, is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. 

Aanmelden Aanbiddingsavond
Wanneer je de aanbiddingsavonden wilt bezoeken, hoef je je maar 1x aan te melden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging, die je nog wel binnen 24 uur moet accepteren. Zo werkt het: 

Ben je al aangemeld voor de samenkomsten via Kerktijd? Log dan in op je eigen account en vink het vakje bij de aanbiddingsavonden aan. 

Ben je niet aangemeld via Kerktijd, meld je hier dan aan en vink eveneens het vakje van de aanbiddingsavond aan.